Àngel Segarra Ferré

news

És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, i llicenciat en Dret i postgraduat en Secretariat de societats i assessorament fiscal per la Universitat Abat Oliba de Barcelona (1983).

Així mateix, és membre del Col·legi d’Economistes de Catalunya i del Col·legi d’Advocats de Barcelona. És també Censor Jurat de Comptes inscrit al Registre Oficial Auditors de Comptes d’Espanya. Ha estat professor de matèries fiscals al Col·legi d’Economistes de Catalunya, a la Universitat de Barcelona (Fundació Bosch i Gimpera), a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i a la Universitat de Girona.

Així mateix segueix impartint diversos seminaris i conferències sobre temes fiscals en diferents organismes (Cambres de Comerç, institucions privades, etc.) i al Col·legi d’Economistes de Catalunya. Ostenta el càrrec d’Administrador, membre o Secretari del Consell d’Administració en diverses societats nacionals i internacionals i és President del Patronat de la Fundació Privada Catalana per l’Arqueologia Ibèrica. Així mateix és membre del col·lectiu d’advocats que va redactar el llibre “Els drets reals. Estudi introductori del llibre V del Codi Civil de Catalunya.” Editorial Atelier - Universitat Abat Oliba CEU, 2007.

https://es.linkedin.com/in/asegarra

Joan de Figarolas Bosch

news

És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i membre del Col·legi d'Advocats de Barcelona  des del 1991, així com màster en Administració i Direcció d'Empreses (especialitat en Dret Tributari) per l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses de Barcelona (ESADE).

Ha impartit diversos cursos i seminaris sobre Dret Tributari al Col·legi d'Economistes de Catalunya, a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i a l’Institut d’Estudis Superiors Financers i d’Assegurances (INESE), així com al Col·legi d'Advocats de Barcelona i a clients del Despatx.


Ostenta el càrrec de Secretari del Consell d’Administració de diverses societats nacionals i internacionals.

Joan de Figarolas ha estat col·laborador de l’Àngel Segarra des de l'any 1993. Ostenta el càrrec de Secretari del Consell de diverses entitats de diferents sectors d’activitat.

Carlos Nebreda Jiménez

news

És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona (2000) i economista en l'àrea Fiscal.

Així mateix, és màster en Assessoria i Gestió Tributària per l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses (ESADE), any 2001.

D'altra banda és menbre del Col·legi d'Economistes de Catalunya i associat de l'Associació Espanyola d'Assessors Fiscals (AEDAF).

Imparteix cursos i seminaris sobre dret fiscal al Col·legi d'Economistes de Catalunya i a clients del Despatx.

Professionals