Despatx

El despatx Segarra de Figarolas neix a Barcelona l'any 1997

despatx Segarra

Segarra de Figarolas va néixer l’any 1997 de la mà d’Angel Segarra i Joan de Figarolas. Anys després, i gracies a l’especialització i l’esforç de tots i cada un dels professionals del Despatx, oferim un assessorament complert i global a tots els nostres clients: nacionals i internacionals, persones físiques i jurídiques. La clau de la nostra actuació ha residit sempre en la relació professional, pròxima i de plena dedicació a tots els clients que ens sol·liciten la nostra ajuda o assessorament.

Especialitats

despatx Segarra

A Segarra de Figarolas realitzem un assessorament integral des del punt de vista fiscal, tant per a persones físiques com per persones jurídiques. Les nostres especialitats son principalment l’assessorament fiscal que afecta a les empreses i a la defensa dels seus interessos davant l’Administració i de l’ Inspecció Tributaries, i l’assessorament mercantil de les operacions societàries dels nostres clients. A més a més, som especialistes en l’assessorament d’altres operacions empresarials tant en termes contractuals com de planificació fiscal en àmbits nacionals i internacionals.

Filosofía

LA NOSTRA FILOSOFÍA ES BASA EN LA PROFESSIONALITAT DELS NOSTRES ADVOCATS

És molt gran l’experiència que acumulem tots els professionals que formem part de SEGARRA DE FIGAROLAS i garantim que seguirem complint totes les premisses que hem observat des de sempre i que són:

  • L’alta exigència tècnica que oferim en la nostra activitat professional.

  • La vinculació en els afers dels nostres clients, que és la base necessària per enfortir la nostra relació amb ells.

  • El compromís que adquirim quan atenem els nostres clients i ens fem propis els seus afers, treballant per donar-los solucions eficaces i creatives.

  • El tracte directe amb els nostres clients, fruit d'aquest compromís adquirit.

  • La necessària confiança que donem als nostres clients, fruit d'implicar-nos en els seus afers i viure'ls com a propis.

  • L'honradesa i l'ètica que han marcat la nostra trajectòria fins el dia d'avui i que ara ens projecta cap al futur.